0264-431-319 | 0745-640-426

office@rohouse.com

Despre noi

Agenția RoHouse activează pe piața imobiliară din 1999, fiind constituită la initiativa unor specialiști în domeniu. Experiența si dăruirea prin care ne definim activitatea vin în întâmpinarea tuturor clienților care ne solicită. Majoritatea dintre cei care au apelat la serviciile noastre ne-au rămas fideli de-a lungul timpului. Oferta diversificata de servicii imobiliare pe care o propunem încearcă să acopere o arie de inters cât mai extinsă.

RoHouse nu se limitează la intermedierea de bunuri imobiliare, ci oferă și consultanță în diagnosticarea pieței, evaluare specializată prin personal autorizat precum și asistență pe tot parcursul derularii unui proces de achiziție. Succesul în vânzări, consolidat în timp, a fost construit și este bine ancorat în domeniu.

Rohouse vă întâmpină cu o echipă de specialiști în știința spațiului edificat, ingineri constructori sau arhitecți ca formații de bază, membrii au în palmares atestări și lucrări în evaluări imobiliare, auditare și expertizare energetică, dirigenție de santier. Consecvența formației în domeniu, pluritatea fațetelor atinse prin specializări, serviciile complete și longevitatea fac din RoHouse una dintre cele mai credibile agenții imobiliare din Cluj.

E suficientă o scurtă analiză a portofoliului nostru de clienți, internaționali în proporție de peste 30%, pentru a întări această afirmație. Suntem aici pentru a iniția, derula și închide o tranzacție cu soluții financiare, juridice și tehnice de specialitate. Ofertele pe care le procesăm de la clienți nostri sunt vizibile peste tot în lume. Activi și inovatori, atât în spațiul fizic al urbei cât și in mediul virtual, ne adaptam, ne regenerăm și ne regândim prioritățile cu sensibilitate și atenție la orice fluctuație sau modificare a pieței.